Notícies

;
28 diciembre 2007

Pessebre Vivent al Castell de Peníscola

La recreació de la nativitat de Crist i la vida dels seus coetanis torna, un any més, a la Ciutat de la Mar

Amb motiu de la celebració de les festes nadalenques i aprofitant l'ambientació medieval de la ciutat emmurallada, els veins i veïnes de Peníscola recrearan el naixement de Jesucrist i la quotidianeïtat de la seua època als jardins del Castell del Papa Luna durant els dies 29 i 30 de desembre i 1 de gener.

Més de 150 persones col·laboraran en l'escenificació de passatges bíblics com l'Anunciació, la Visitació, la Fugida d'Egipte o la Matança dels Innocents; així com quadres costumistes relacionats amb la vida a Peníscola com escenes de camp, pastoreig, mostra d'artesans i oficis típics o la vida dels homes de mar. En total, més de vint-i-tres quadres o escenes entre les quals no faltarà el Naixement i la visita dels Reis Mags d'Orient al nounat.

Aquest popular Pessebre Vivent comptarà aquest 2007 amb la novena edició, i l'organitza any rere any la Parròquia de Santa Maria de Peníscola. La col·laboració dels fidels és fonamental en el desenvolupament d'aquest teatre ja que ells són qui confeccionen els vestits i dissenyen i en componen l'atrezzo per a l'ambientació de la localització. A més els actors i actrius participants són els mateixos feligresos que acompanyen els xiquets que reben la catequesi enguany i col·laboren com a actors en aquest Pessebre. L'Ajuntament de Peníscola dóna suport a aquesta iniciativa des del mateix any de la creació finançant totes les necessitats de muntatge i de promoció de l'esdeveniment.

El preu de l'entrada per a poder visitar el Pessebre Vivent és de tres euros, un preu simbòlic amb el qual la parròquia pretén generar un fons per solucionar les necessitats de l'església de Santa Maria de Peníscola, com la millora de la infraestructura, la compra de noves imatges o la mejora i l'ampliació de l'obra social.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola