Notícies

;
27 diciembre 2007

Tallers, Artesans i Espectacles transformen el Casc Antic de Peníscola en un Mercat Medieval

Peníscola retrocedeix un any més a l'època medieval amb la recreació del tradicional Mercat Medieval, que tindrà lloc durant els dies 29, 30 i 31 de desembre de 2007. Localitzat als peus del Castell de Peníscola i les seues muralles, gaudeix d'un espai privilegiat per transportar els visitants a una altre temps.

Animació contínua
Músics, acròbates, malabaristes i joglars oferiran animacions itinerants amenitzades per música medieval interpretada amb instruments de l'època.
Quatre grups conformaran el programa d'actuacions del Mercat Medieval:


Romancer cec “Cordel”

Oferirà un muntatge teatral amb el seu pigall cantant cobles i cançons de cec, al capvespre ens presentaran el taller de romanços on ensenyaran lletres i músiques tradicionals i invitaran als visitants que hi participen.


Home orquestra


Aquesta espècie de bruixot passeja pel mercat cantant, emetent sortilegis i imposant les mans als més curiosos. Un espectacle que contribueix a l'ambientació misteriosa de l'època medieval.


Músics àrabs


El conjunt Al Caravan compost per quatre músics i una ballarina animaran el mercat durant toda la jornada dando un toque de exotismo y color.


Falconeria


Aquest esport, més refinat que la caça, era molt popular entre els nobles de l'època. A la plaça de Santa Maria es recrearà l'art del domini de les aus de presa durant els tres dies del mercat. Diversos falcons, àguiles, òlibes i mussols protagonitzaran les exhibicions que faran les delíces dels qui s'hi apropen a veure-ho.

Una àmplia oferta d'actuacions que complementaran l'ambientació i l'oferta del mercat.

Tallers i artesans
El Mercat Medieval reunirà diversos tallers d'artesania i alimentació així com prop de vint punts de venda de productes tradicionals.

Els tallers d'artesans mostraran els oficis de l'època: esparters, l'armer, un escrivent àrab, el ferrer i un forn de pa ens traslladaran a l'època medieval a través de la forma i els instruments de treball.
Altres artesans posaran a disposició del visitant un ampli ventall de propostes i de productes que podrà adquirir: Aloe Vera, Ambre, Arcs i Fletxes, Bijuteria, Objectes de Fusta, ceràmica i ocarines, cistelleria àrab i productes de cuir a més de sabons naturals, heràldica, titelles, orfebreria i ciris.
I per als més llèpols, també hi haurà oferta de productes artesans com el xocolate, els caramels, embotits casolans, dolços àrabs, confitats, plantes medicinals i vins.

XIII MERCAT MEDIEVAL 29, 30 i 31 de desembre de 2007
De 12.00 a 14.00 horas i de 17.00 a 21.30 hores
Plaça de Santa Maria, al nucli antic de Peníscola

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola