Notícies

;
21 diciembre 2007

Peníscola comptarà amb un nou Reemissor de Televisió

Les demandes veïnals per la dificultat de rebre senyal televisiu correctament, es resoldran amb el nou repetidor

La Junta de Govern Local ha acordat adjudicar el projecte del Ràdio Enllaçament  pel Sistema de Transmissió Digital i el Reemissor de Televisió per a ampliar la cobertura de senyal televisiu a Peníscola.

La decisió s’ha adoptat en resposta a peticions veïnals que reclamaven un nou repetidor amb capacitat d’emissió a zones fins avui sense cobertura fiable. Urbanitzacions com Cerromar, Atalayas o Fontnova estaven a mercé de la climatologia per a rebre senyal televisiu correctament. Amb el projecte del  nou reemissor, aquest problema desapareixerà.

El projecte té per objecte la captació de la imatge d’un dels repetidors situats en les proximitats de l’ermita de Sant Sebastià a Vinaròs, per a enviar-la al nou centre receptor de Cerromar, que s’ubicarà on actualment es localitza el repetidor local. El repetidor que es col.locarà al municipi emetrà amb senyal pur fins a deu canals de televisió mitjançant senyal analògica, els canals nacionals i autonòmics habituals.

El regidor de l’Àrea d’Urbanisme, Romualdo Forner, responsable d’infraestructures i obres, mostra la seua satisfacció per l’adjudicació del projecte: “finalment tots els veïns de Peníscola podran veure la televisió, amb la qualitat de senyal de què avui no disposen”.

Forner destaca també la prompta execució de les obres: “Les obres per a la instal·lació del nou reemissor hauran d’executar-se de manera immediata i en un termini màxim de 2 mesos i mig” compromís adquirit per l’empresa adjudicatària per contracte.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola