Notícies

;
20 diciembre 2007

Peñíscola rebrà 252.000€ de Conselleria per ser Municipi Turístic

La Conselleria de Turisme ha confirmat la transferència corrent a Peníscola, en concepte de compensació financera a municipi turístic, per un total de 252.000 €. Aquesta quantitat es reflecteix en el pressupost en la partida de transferències corrents de la Comunitat Autònoma.


La previsió de la Regidoria d’Hisenda per aquest ingrés era de 250.000€, la quantitat més elevada que es preveu ingressar per part del govern autonòmic. El total d’ingressos previstos en aquest sentit són 382.045,54 €, aquesta compensació financera per ser municipi turístic suposa, doncs, el 65% dels euros que rebrà Peníscola de la Generalitat.


El regidor de l’àrea, Jesús Ayza, mostra la seua satisfacció pel compliment de les previsions del pressupost: “esperàvem aquesta inversió per part de la Conselleria de Turisme ja que Peníscola és un municipi eminentment turístic i les inversions de les administracions superiors han de fer-se càrrec de la dificultat que suposa per a ajuntaments com el nostre assumir tota una sèrie de despeses que es desprenen de l’atenció a visitants i turistes”.


Aquest fons de compensació financera té com a objectiu compensar l'esforç financer addicional realiztat pels ajuntaments turístics en aquelles partides que pateixen increments que no poden ser costejades a través de tributs.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola