Notícies

;
18 diciembre 2007

El Palau de Congressos de Peníscola dona un nou impuls als grups locals amb el cicle "Palau jove"

El director de gestió i programació del Palau de Congressos de Peníscola, Juan José Porcar, l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez i el director de Castellón en Vivo, Alberto Cañada, han presentat aquest matí la programació que Castelló Cultural i l'Ajuntament de Peníscola han dissenyat per als tres primers mesos de 2008.

Es tracta d'una programació que combina concerts, exposicions i espectacles “la celebració dels quals està destinada a satisfer la demanda cultural de tot tipus de públics a la ciutat de Peníscola i els seus voltants”, ha destacat Juan José Porcar, “i que, a més, dóna un pas avant en la promoció musical local amb la programació d'un nou cicle que, amb l'apel·latiu de “Palau jove”, permetrà difondre el treball dels grups joves de la província”.

Segons ha detallat el programador del cicle, Alberto Cañada, “aquesta sèrie de concerts atraurà el públic jove de Peníscola i els pobles del voltant i permetrà donar a conèixer el bon estat de salut de què gaudeixen les nostres joves formacions musicals”.

“Palau jove” donarà començament el pròxim 19 de gener amb Mamajuana i les Arepas Latinas, una formació la qualitat musical de la qual els va fer valedors del primer premi en el 5é concurs Castellón en Vivo. En el seu estil, Mamajuana realitza una enèrgica i vitalista fusió de diferents ritmes llatins.

El 15 de març, actuaran Pepet i Marieta, un quartet que barreja rock, rumba, bolero i ska i que presentaran els temes del seu últim disc en el qual han comptat amb importants col·laboracions.

A l'abril actuarà el grup de Benicarló Tsunami que presentarà el seu disc Once, un treball que recopila els seus millors èxits de pop rock melòdic.

La formació Aluminosis serà l'encarregada de tancar el cicle al maig. Des de fa deu anys, aquest grup elabora una música que ells mateixos defineixen com a agro-rock, una fusió de rock, heavy, punk i reggae amb temàtica rural.

A més d'aquest cicle, el Palau de Congressos de Peníscola continuarà amb el cicle quinzenal “Les Bandes al Palau” (actuaran les bandes de Benicarló, Borriol, La Jana, Rossell, Onda i Xert).

Cal també destacar que la Jove Orquestra Simfònica de Castelló dirigida pel seu titular, Sergi Alapont, oferirà un concert el 4 de gener en el qual interpretarà una de les simfonies més populars de Shostakovich, la número 7 “Leningrad”.

Així mateix, la programació també ha tingut en compte el públic infantil. A les activitats organitzades per l'Ajuntament els dies 22 i 25 de desembre, s'afigen el festival de Reis (4 i 6 de gener) i un parell de representacions teatrals en anglés per a alumnes de primària (11 de febrer).

Per la seua banda, el públic de la tercera edat podrà seguir gaudint de l'espectacle “International Music Hall” que continua les nits dels divendres.

Ismael Serrano

Però sens dubte, l'actuació estel·lar de la temporada d'hivern ve donada pel concert que Ismael Serrà oferirà el 20 de gener en el Palau. El cantautor madrileny presentarà a Peníscola els temes del seu últim disc Sueños de un hombre despierto, un treball que reflecteix la maduresa d'un artista al qual la crítica musical considera com el cantautor més important de la seua generació.

Convention Bureau

Per la seua banda, Andrés Martínez ha declarat que el consistori apostarà definitivament pel turisme congressual i de negocis. Per a això, en 2008 la municipalitat ha disposat un augment de la dotació pressupostària del Patronat Municipal de Turisme per a la creació d'un Convention Bureau que tinga per objectiu la promoció del municipi de Peníscola en l'àmbit del turisme congressual.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola