Notícies

;
18 diciembre 2007

Concurs d'Aparadors Nadalencs a Peníscola

Com ja és tradicional, el Patronat de Turisme de Peníscola, ha organitzat el Concurs d’Aparadors de Nadal en el qual participen els comerços de la zona.

El jurat, format pel Consell d’Administració del Patronat i el gerent, Juan Castro, visitaran el pròxim dijous dia 20 de desembre els comerços per a valorar la creativitat en la confecció dels aparadors.

Castro valora positivament la resposta dels comerciants i reitera la importància de la dinamització del comerç en el municipi: “totes les iniciatives que contribuïsquen a donar vida als comerços de Peníscola són importants, l’activitat comercial pot i ha de contribuir al desenvolupament econòmic del municipi i això és i serà possible si entre tots articulem mecanismes per a crear una oferta comercial de qualitat.

Els comerciants de la zona sempre s’impliquen en les iniciatives que des del Patronat Municipal de Turisme i l’Ajuntament posem en marxa; per això, des de l’administració, tenim l’obligació de generar accions que promoguen i promocionen l’activitat comercial de Peníscola, com és el cas del Concurs d’Aparadors”.

 El divendres dia 21 a les 13.00 hores es farà lliurament dels premis als comerços guanyadors a més d’un diploma acreditatiu de la participació en el concurs. El muntant dels premis és de 180€, 120 € i 90€ per al primer, segon i tercer classificat respectivament.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola