Notícies

;
14 diciembre 2007

L'Ajuntament de Peníscola aprova els pressupostos per al 2008

La corporació municipal va aprovar ahir en ple extraordinari els pressupostos per a l'any 2008 després de la preparació i redacció en temps rècord. El consistori manejarà el 2008, 18,5 milions d'euros, un 11% més que l'any anterior.

Les inversions s'incrementaran en un 36%, la qual cosa suposa un total de 4.797.276 € repartits en 63 projectes: inversions en infraestructures, conservació i millora de patrimoni, actuacions per a la dinamització econòmica del municipi i personal.

El pressupost respon a una sèrie de necessitats detectades i demandes socials, com la millora de la seu de la Universitat Popular i el Casal Municipal, la reparació de la pista d'handbol a la Plaça Constitució, millores en parcs infantils, reformes en l'ermita de Sant Antoni, l'augment del personal de la Ludoteca o l'augment de la plantilla de policia municipal, entre altres.

El Patronat de Turisme també ha vist augmentada la inversió per part de l'Ajuntament en més de 100.000€ en resposta a les peticions de l'empresariat d'augmentar la promoció de Peníscola.

La voluntat d'empresaris i administració és la de diversificar l'oferta turística del municipi incorporant els atractius del turisme natural, cultural, nàutic i de congressos. Per a aquest últim, el Patronat de Turisme aposta fortament per la creació d'una Convention Boureau, contemplat en els pressupostos per al pròxim any, amb la qual es pretén dinamitzar el turisme de negocis en el municipi i augmentar el rendiment del Palau de Congressos. En aquesta línia, Castelló Cultural ha cedit la gestió d'aquesta infraestructura a la municipalitat la qual està estudiant quina seria la forma de gestió més efectiva.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola