Notícies

;
11 diciembre 2007

La Consellera de Turisme presenta a Peníscola el Pla d'Espais Turístics de la Comunitat Valenciana

Avui s'han celebrat les Jornades de presentació del Pla d'Espais Turístics de la Comunitat Valenciana en el Palau de Congressos de Peníscola.

L'objectiu d'aquest seminari és informar als diferents agents turístics, públics i privats del Pla que ha desenvolupat la Conselleria de Turisme com a guia estratègica per a la gestió en matèria turística, amb la finalitat d'integrar els diferents punts de vista i afrontar la implementació del Pla tenint en compte a tots els agents implicats.

La inauguració de les jornades ha estat a càrrec de la Consellera de Turisme, Angelica Such, i l'alcalde de Peníscola, Andrés Martínez els quals han destacat l'important paper que té el sector turisme en l'economia del municipi i han posat de manifest la voluntat de col·laboració per part d'ambdues administracions.
 
La redacció del Pla d'Espais Turístics va ser encomanada per la Conselleria de Turisme a l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant, Jaume I i València, els quals han elaborat aquest document on identifiquen diferents zones o nodes amb problemàtiques i dinàmiques turístiques diferenciades. Peníscola es troba en la zona denominada “Castelló Litoral” per a la qual el Pla preveu diverses propostes. La diversificació de producte, la millora de les infraestructures i l'augment de la col·laboració entre diversos municipis per a emprendre accions conjuntes són algunes de les línies a seguir que traça el Pla.

 

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola