Notícies

;
09 noviembre 2007

La Unió Musical del Grao de Castelló actua en el Palau de Congressos de Peníscola

El Palau de Congressos de Peníscola acull aquest diumenge un concert de la Unió Musical del Grao de Castelló, dins del cicle musical “Les bandes al Palau” organitzat per Castelló Cultural.

Dirigida pel seu titular i fundador, José Gargori Vicent, la formació interpretarà un variat repertori compost de pasdobles, música de pel·lícules, i adaptacions de temes i cançons cèlebres (Coimbra, My Way, el bolero Contigo al fin del mundo).

La Unió Musical del Grao va ser creada el 1994 i en l'actualitat està composta per 38 músics. La seua principal activitat se centra en la seua participació en les festes patronals (Magdalena i Sant Pere) i en les col·laboracions amb les diverses confraries de Setmana Santa i Lledó. Així mateix, la banda col·labora amb els col·legis del Grao en les activitats i festes interculturals que se celebren tots els anys, així com en les seues activitats educatives, amb audicions i concerts per als alumnes.

Els seu director, José Gargori, posseeix una amplíssima formació i experiència com a compositor i músic. En l'actualitat té registrades més de 100 composicions seues en la SGAE. Dos dels pasdobles que interpretarà la banda diumenge són obra seua.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola