Notícies

;
26 octubre 2007

La Unió Musical Santa Cecília de Cervera del Maestre ofereix un concert en el Palau de Congressos de Peníscola

La Unió Musical Santa Cecília de Cervera del Maestre oferirà diumenge un concert en el Palau de Congressos de Peníscola. El concert s'emmarca en el cicle Les Bandes al Palau que organitza Castelló Cultural.

En la primera part del concert, la banda interpretarà: Con el Alma, de Ventura Cartagena, Time to Say Goodbye, de Franz Watz i West Side Story, de Bernstein. En la segona part, es podrà escoltar: Fiesta en la Caleta, de Teixidor, Bands Around the World, de Yoder i H. Walters i Cervera de Salvador García García.

La Banda ha participat en nombrosos espectacles i festes tant de la Comunidad Valenciana com d'altres punts d'Espanya. Ha actuat, entre altres, a València, a Vilanova i la Geltrú, a Sant Jordi, a la Jana, a Mollet del Vallés, o a Tarragona. També va acatuar a París.

La directora de la Banda és María del Carmen Tijeras Vicent. Natural de Benicarló, naix el 1971. Realitza els seus estudis musicals en el Conservatori Professional de Música de Tarragona i en el Conservatori Superior de Música de Castelló en l'especialitat de clarinet. Professora de clarinet i llenguatge musical des de 1997 fins a l'actualitat i directora de l'escola de música de la Unió Musical Santa Cecília de Cervera del Maestre.Com a instrumentista ha format part de la Banda de Música Ciutat de Benicarló, de l'Orquestra Internacional de Peníscola i actualment és component de la Banda de Música Verge de l´Ermitana de Peníscola des de 1992. Des de 1998 és directora de la Banda de Música Unió Musical Santa Cecília de Cervera del Maestre.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola