Notícies

;
25 octubre 2007

El Palau de Congressos de Peníscola acull l'espectacle International Music Hall

La Compañía NS Danza torna aquesta temporada al Palau de Congressos de Peníscola per a presentar un nou espectácle musical que se celebrarà durant les nits dels divendres d'octubre i novembre.

Després de l'èxit de la temporada passada amb l'espectacle Little Night Cabaret, NS Danza torna al Palau amb aquest espectacle organitzat per Castelló Cultural que ha sigut especialment dissenyat per a persones de la tercera edat en el qual la música, el ball, els números de màgia i l'humor són els ingredients que el componen. International Music Hall suposa un variat compendi de números musicals de diversos gèneres (ball espanyol, music hall, danses orientals, festa llatina), protagonitzats per la cantant Alícia Alomà, que proposa divertides escenes combinades amb actuacions de l'il·lusionista Pedro Aragonés i d'humoristes que asseguraran als assistents un entreteniment variat al mateix temps que podran degustar un aperitiu i una copa de cava que va inclosa en el preu d'entrada (20 euros). Les actuacions tindran lloc els divendres 26 d'octubre i 9 i 23 de novembre, a les 22.00 hores.

La Compañía NS danza és una jove companyia dirigida per la ballarina i coreògrafa Núria Serra. Les seues produccions consisteixen en propostes de diferents estils de dansa (neoclàssica, contemporània, tradicional o els balls de saló). Els seus espectacles s'han representat en diferents festivals, teatres i auditoris nacionals com el Teatre Principal de Castelló, Teatre Foment de Mataró, Teatre-Auditori Infanta Helena, Teatre Premianenc, Noches Doradas de Salou, Fira Modernista de Terrassa, etc.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola