Notícies

;
19 octubre 2007

El guitarrista Nirse González actua en els auditoris de Peníscola i Castelló

El Palau de Congressos de Peníscola i l'Auditori de Castelló acullen demà 20 i dimarts que ve, 23 d'octubre respectivament, l'actuació del guanyador de la 40ª edició del Certamen Internacional de Guitarra Francisco Tárrega de Benicàsim, Nirse González.

Aquestes actuacions formen part del cicle de concerts que l'Institut Valencià de la Música ha organitzat per a donar a conéixer el treball d'intèrprets premiats en certàmens musicals valencians.

En les seues actuacions a Castelló i Peníscola, Nirse González interpretarà un repertori de peces de J. S. Bach, L. De Milán, D. Milhaud, I. Albéniz, V. Emilio Sojo i A. Ginastera, entre uns altres.

Nascut a Caracas el 1981, Nirse González va iniciar la seua formació musical en la seua ciutat natal sota la tutela del mestre José Gregorio Guánchez. Als quinze anys va interpretar el Concierto de Aranjuez amb l'orquestra Vicente Emilio Sojo i més tard va guanyar el Primer Premi de Concurs Nacional de Guitarra Antonio Lauro 1996.

Va guanyar el Primer Premi del Concurs Nacional de Guitarra Raúl Borges 1997. El 1998 guanyà el Tercer Premi del Concurs Internacional de Guitarra Alirio Díaz. Va guanyar també el Primer Premi del Concurs Nacional de guitarra Antonio Lauro 1998. A l'any següent, va obtenir el Segon Premi del Concurs Jove Solista amb el Concierto de Aranjuez, acompanyat de l'Orquesta Filarmónica Nacional de Venezuela i dirigit per Pablo Castellano.

En l'actualitat, Nirse González es troba completant estudis en la Robert Schumann Hochschule de Düsseldorf, amb el mestre Joaquin Clerch. Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola