Notícies

;
17 octubre 2007

Riure i rialles per a alliberar l'estrés i la tensió

L’actor-clown Francis Monferrer imparteix una conferència pràctica de risoteràpia el divendres 19 d’octubre a les 21.00 hores en el Centre Social, que té per objectiu assolir el benestar emocional i físic a través del riure i de la rialla. El taller gratuït està adreçat a tots els públics i no requereix inscripció prèvia.

En el col·loqui El riure: el seu poder terapèutic, els participants podran alliberar-se de l’estrés i la tensió i allunyar-se de la rutina a través de l’expressió corporal, el joc, la dansa, exercicis de respiració, massatges i diferents tècniques per a riure de forma natural. Monferrer mostrarà i aplicarà tècniques per a arribar a la rialla com a instrument de creixement personal i d’eliminació de bloquejos emocionals i físics. En aquest taller sobre el riure com a teràpia, els participants s’aproparan a un sistema revolucionari d’exercicis que activen la producció d’endorfines que provoquen el riure amb tot el cos i ajuden a eliminar les tensions i l’estrés.

La Regidoria de Benestar Social, a través del Servei Especialitzat d’Atenció a la Família i Infància (SEAFI), promou aquesta activitat terapèutica, que es va iniciar fa dos anys amb el Taller del Riure, amb l’objectiu de descobrir a la ciutadania una forma de comunicació més directa i diferent. En l’edició passada van participar més de 20 persones en la sessió en la qual a través del riure i de la rialla l’ambaixador del Riure a Espanya va ajudar els participants a retrobar el plaer del joc, a obrir la capacitat de sentir i a incentivar la creativitat.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola