Notícies

Peníscola amplía la xarxa d'oficines d'informació turística amb l'obertura d'un espai Tourist Info en la zona nord
24 mayo 2007

Peníscola amplía la xarxa d'oficines d'informació turística amb l'obertura d'un espai Tourist Info en la zona nord

Peñíscola disposa d’un nou punt d’informació i atenció turística. El Patronat de Turisme ha posat en funcionament una oficina Tourist Info en el far situat enfront del residencial Peñismar amb el propòsit de comptar amb un espai d’informació i promoció dels recursos i productes turístics de la ciutat en la zona nord. “Apostem per dotar Peníscola dels millors serveis adreçats al turista. Les oficines Tourist Info són més que un punt d’informació ja que promocionen la diversitat de productes turístics amb què comptem, ajuden el turista a conéixer millor la destinació i, a la vegada, contribueixen a augmentar el gaudi de l’experiència turística i millorar així la satisfacció de l’usuari”, ha matisat el president del Patronat de Turisme, Rafael Suescun, en el transcurs de l’acte d’obertura del nou espai que ha tingut lloc avui.

Amb la posada en marxa d’aquesta Tourist Info, Peníscola disposa ara d’un total de quatre espais d’acollida adreçats a l’usuari integrats en la Xarxa Tourist Info impulsada des de la Conselleria de Turisme. La ciutat disposa d’un punt principal d’informació turística durant tot l’any situat al passeig marítim, a més de les oficines turístiques ubicades al port i a l’entrada de la ciutat, en El Toboso, habilitades des de finals de juny fins el mes de setembre.

Només durant els mesos de juliol, agost i setembre de l’any passat, els punts d’informació i atenció turística de Peníscola van atendre un total de 87.960 consultes en taulell, amb una mitjana de 956 demandes al dia sense comptabilitzar les que s’efectuen per correu o telefònic i per telèfon.

Peníscola, quatre Tourist Info d’informació i acollida al turista
La xarxa Tourist Info de la qual formen part els espais d’atenció i acollida de Peníscola està dissenyada com una eina per a descobrir els recursos de la Comunitat Valenciana, estimular l’interés del turista per conéixer-los i ajudar-lo en el seu viatge amb qüestions sobre activitats, allotjaments, restauració i serveis. En l’actualitat, el territori valencià disposa de 135 Tourist Info, a les quals s’afegeixen en temporada d’estiu, 30 punts més d’informació turística.

Entre 2003 i 2006 la xarxa va atendre més de 14 milions de demandes d’informació turística en taulell, que es reparteixen quasi per igual entre els turistes nacionals i els estrangers. L’atenció i els serveis oferts per les oficines de la xarxa han sigut valorats amb un 9,2 sobre 10 pels usuaris en les últimes enquestes de satisfacció realitzades.
Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola