Notícies

Peníscola és guardonada per segon any per la qualitat en platges amb el certificat Qualitur
09 mayo 2007

Peníscola és guardonada per segon any per la qualitat en platges amb el certificat Qualitur

Les platges de Peníscola reben per segon any consecutiu el certificat Qualitur de qualitat i medi ambient en platges, concedit per la Conselleria de Turisme. El responsable de l'àrea de Platges i Medi Ambient de l'Ajuntament de Peníscola, Agustín Fresquet, va arreplegar ahir el guardó que reconeix l'esforç realitzat pels municipis per millorar els serveis i les instal·lacions de les platges de mans de la consellera de Turisme, Milagrosa Martínez, en l'acte de lliurament que va tenir lloc a Alacant.

”Apostem per l'impuls de la qualitat i la dotació de millors serveis en platges així com per la millora contínua de la nostra oferta. Aquests són els valors que ens permeten competir amb altres municipis del litoral”, ha manifestat l'edil. Fresquet ha recordat també que les platges de Peníscola reuneixen els requisits de serveis de les normes internacionals ISO 9001 i 14001 i el certificat de qualitat Q de l'Institut de Qualitat Turística Espanyola (ICTE).

Comunitat Valenciana, la primera en foment de qualitat en platges
La comunitat Valenciana és la regió espanyola amb major nombre de certificacions de qualitat i medi ambient en platges. En 2007, han estat 37 els municipis de litoral que han rebut 74 certificats Qualitur que engloben la gestió de 120 platges. Cap destacar que vuit municipis rebran per primera vegada la bandera, un reconeixement que suposa una nova garantia de qualitat per als turistes que els visiten.

Per províncies, catorze municipis d'Alacant han rebut 28 certificats, mentre que a Castelló, deu localitats compten amb 20 certificats i, a València, són 13 els municipis que gaudeixen de 26 certificats.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola