Notícies

El Museu de la Mar de Peníscola suma més de 40.000 visitants durant l'estiu
10 octubre 2024

El Museu de la Mar de Peníscola suma més de 40.000 visitants durant l'estiu

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha fet públiques les xifres d'afluència de visitants i activitat en el Museu de la Mar durant la temporada turística estival.

Així, durant els mesos de juny a setembre del present any, s'ha registrat una entrada de 40.140 visitants.

Concretament s'han comptat 7.187 visitants el mes de juny i 10.147 visitants el més de juliol, 13.020 el mes d'agost i 9.786 el mes de setembre.

El Museu
Aquest Centre Blau per ADEAC, Aula de Mar i Centre SICTED, és una de les visites obligades a Peníscola per a tot aquell interessat a conéixer la tradició i cultura marinera i la importància de l'activitat pesquera en el municipi, la seua història i com aquesta ha influït en el desenvolupament turístic de la ciutat. Continua sent el públic familiar el que visita el museu en un percentatge més elevat, i de procedència fonamentalment nacional.

D'altres nacionalitats destaquen les visites de turistes francesos, alemanys, i d'Europa oriental; també un xicotet percentatge de turisme britànic, asiàtic i americà. Aquest museu, dividit en tres seccions: la historicoarqueològica, la de pesca i la de fauna marina; ret homenatge a la tradició marinera de Peníscola i alberga una exposició permanent.

L'accés al museu és gratuït i, durant la temporada estival, obri al públic els set dies de la setmana

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola