Notícies

Peníscola obri l’Escola d'Estiu
04 julio 2024

Peníscola obri l’Escola d'Estiu

  • Dirigida a xiquets i xiquetes de 2 a 10 anys, ofereix setmanes i quinzenes durant els mesos de juliol i agost
  • Compta també amb opció de menjador i horari extra matinal des de les 08.00h


Aquest dilluns ha començat el programa Escola d'Estiu a Peníscola, impulsat per l'àrea de Benestar Social de l'Ajuntament.
Enguany, les diferents opcions contemplen la contractació del servei per setmanes o quinzenes i inclou també l'opció de menjador, a més de l'horari extra matinal a partir de les 08.00h.
Tot això orientat a xiquets i xiquetes entre 2 i 10 anys.

Joc, esport, manualitats, activitats tecnològiques, de robòtica, de cuina, experiments i eixides o excursions formen part de l'oferta d'aquesta escola estiuenca.

Totes aquestes tenen relació i ambientació relacionada amb l'eix temàtic d'aquesta edició: Happy Summer; una picada d'ullet al recent reconeixement a Peníscola com un dels pobles més feliços del nostre país.

Els preus s'ajusten a les diferents modalitats i inclouen gratuïtats per a les famílies que, derivades des de Serveis Socials, es beneficien de beques per la totalitat de l'import del cost de la matrícula.

"Creiem en aquest servei necessari i enguany hem mantingut l'ampliació d'horaris" ha explicat la regidora de l'àrea, qui ha destacat la particularitat del municipi per la seua condició de turístic, en el qual multitud de pares i mares dels menors no disposa de vacances durant les vacances escolars.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola