Notícies

Peníscola es prepara per a la celebració del seu Carnaval
29 enero 2024

Peníscola es prepara per a la celebració del seu Carnaval

  • La Ciutat a la Mar acollirà la festa entre els dies 2 i 4 de febrer


La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat els actes previstos per a la celebració del Carnaval el municipi. Els pròxims dies 2, 3 i 4 de febrer, la Ciutat a la Mar acollirà les diferents activitats previstes per a la festa més desenfadada de l'any.
El divendres començarà la celebració amb el ball de disfresses infantil en la Carpa de Festes del Centre d'Estudis, una nova activitat que es repeteix després d'estrenar-la l'any passat i que arrancarà a les 18.00h; la festa continuarà per als més majors a partir de les dotze i mitja de la nit amb l'habitual ball de màscares i la disco-mòbil
El dissabte tindrà lloc l'habitual desfilada de comparses, en el qual participaran 19 agrupacions i més de 600 comparsers.
El recorregut previst per a la desfilada discorrerà per Pl. Sant Isidre, C. Blasco Ibáñez, C. Mestre Bayarri, Plaça de la Constitució, Av. d’Espanya i Av. de la Mar, Av. Marcelino Roca i Av. Akra Leuke per a acabar en el Centre d'Estudis.
La jornada acabarà amb un ball de màscares en la Carpa de Festes i la festa arribarà a la seua fi el diumenge amb la desfilada de la vesprada i la tradicional xocolatada popular.
El regidor de Festes, Ramon Simó, ha convidat tots els veïns a participar en la festa i a gaudir-ne amb responsabilitat.
La setmana passada va tindre lloc el sorteig de l'ordre d'eixida de les comparses, una trobada en el qual la Regidoria també recull les sol·licituds logístiques de cada grup per a l'organització de la desfilada.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola