Notícies

Peníscola prepara el seu saló infantil nadalenc, Peñisnadal, que obrirà les seues portes el 27 de desembre
21 diciembre 2023

Peníscola prepara el seu saló infantil nadalenc, Peñisnadal, que obrirà les seues portes el 27 de desembre

L'Ajuntament de Peníscola prepara el seu saló infantil nadalenc, Peñisnadal. Com és habitual, any rere any, la Regidoria de Benestar Social programa dins de les activitats destinades als més xicotets aquest programa, coincidint amb les vacances escolars. Activitats, tallers i actuacions per als xiquets i xiquetes en l'Edifici Sociocultural, en horari d’11h a 14h.
En aquesta nova edició, Peñisnadal centrarà les seues activitats en tallers tecnològics i comptarà amb dos espais diferenciats: la planta baixa de l'Edifici Sociocultural, per als xiquets 3 a 7 anys, i la Sala del Centre Juvenil (en la primera planta) per als tallers dirigits a xiquets i jóvens de 7 a 17 anys.
El saló nadalenc tindrà lloc del 27 de desembre al 4 de gener, a excepció de la festivitat de l'1 de gener, que romandrà tancat.
“La nostra aposta per incrementar i potenciar les oportunitats d'oci per als nostres menuts i jóvens és decidida; Peñisnadal és un exemple que les famílies esperen amb gran acceptació" ha valorat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol, qui ha destacat que Peñisnadal és una proposta ludicoeducativa en la qual cada any creix la participació.
Foto d'arxiu_Peñisnadal 2022

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola