Notícies

Aquest cap de setmana reobri les seues portes el Mercat Nadalenc a Peníscola
15 diciembre 2023

Aquest cap de setmana reobri les seues portes el Mercat Nadalenc a Peníscola

  • Les i els més xicotetes i xicotets podran gaudir de tallers i la ludoteca infantil del mateix Mercat
  • La seua ubicació és l'epicentre de l'extraordinària il·luminació nadalenca que transforma la Ciutat a la Mar en el millor escenari del Nadal

Des d’avui divendres a la vesprada i fins al diumenge 17 es podrà gaudir d'aquesta singular oferta comercial nadalenca en la plaça de Santa Maria, en el cor del centre històric de la localitat.
D'aquesta manera, la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Peníscola convida a locals i visitants a aprofitar aquests dies per a fer les últimes compres de Nadal en les casetes instal·lades per comerciants de la ciutat, amb articles típics d'aquestes dates, en aquesta preciosa plaça.
A més, es podrà gaudir en família de l'animació programada en aquest espai com els tallers de pintura o aprofitar els jocs tradicionals de la ludoteca infantil del mateix Mercat.

Quasi dos milions de micro-leds

Els qui visiten el Mercat tindran, a més, l'oportunitat de gaudir de l'extraordinària il·luminació nadalenca que compta amb quasi dos milions de micro-leds que converteixen Peníscola en un somni nadalenc; amb cascades de llums en les muralles renaixentistes de la seua façana nord, en diferents recorreguts per balcons de les seues singulars cases de façanes blanques i diferents punts fotogràfics amb figures il·luminades de gran grandària.

Cartes al Pare Noel

En el nucli històric i a partir de les 17.30h de la vesprada, el diumenge dia 17, en el Magic Museum del mag Yunke, un enviat especial des de Lapònia, un emissari del mateix Pare Noel, recollirà les cartes de xiquetes i xiquets, en un entorn més que especial.

Peu de fotos: Les Directores Generals de Comerç, María Isabel Sáez, i Turisme, Esther Labaig, junt a l'alcalde de Peñíscola, Andrés Martínez, durant la seua visita al Mercat de Nadal en el passat pont d'inici de decembre

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola