Notícies

Peníscola presenta les seues Festes d'Hivern per a l'últim cap de setmana del mes de novembre
13 noviembre 2023

Peníscola presenta les seues Festes d'Hivern per a l'últim cap de setmana del mes de novembre

  • Entre els dies 24 i 26 d'aquest mes, la Ciutat a la Mar celebrarà les festes hivernals que inclouen balls amb orquestres, disco-mòbil, entrada de vaquetes, el dia de les paelles, activitats infantils, fideuà monumental, tardeo a càrrec de les penyes festives i l'habitual presentació d'equips del Bàsquet Club Peníscola.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha presentat aquest matí la programació de les Festes d'Hivern, que tindran lloc en el municipi del pròxim divendres 24 al diumenge 26 de novembre. Durant aquests tres dies Peníscola acollirà activitats que congregaran veïns i visitants en un enclavament d'excepció com el Dia de les Paelles o el tardeo a càrrec de la Penya en Almíbar.

Els actes es concentraran en la plaça de Santa Maria, carrer Saiz de Carlos i plaça de Bous. Serà en aquesta última on la Reina de les Festes i la Cort d'Honor inauguren la programació amb l'encesa de traques. “Són festes per a gaudir tant en família com amb amics, uns dies molt esperats per tots els veïns i veïnes que treballen intensament a l'estiu” ha explicat el regidor de l'àrea, Ramón Simó. 
L'edil ha subratllat que en aquestes festes no faltarà la música ni la gastronomia local, amb les tradicionals entrades de vaquetes i l'actuació d'orquestres, la celebració del dia de les paelles, la fideuà monumental així com tampoc les activitats per als més menuts.
Per part seua, l'alcalde de Peníscola ha destacat la previsió d'una alta participació en les activitats, "són unes festes molt nostres, en les quals ens trobem després de la temporada intensa de treball estival, per a gaudir dels nostres costums junts".
Les festes inclouran també l'habitual presentació d'equips del Bàsquet Club Peníscola.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola