Notícies

Peníscola From Stage presenta la seua quarta edició, amb un cartell variat en estils i de qualitat nacional i internacional
09 febrero 2023

Peníscola From Stage presenta la seua quarta edició, amb un cartell variat en estils i de qualitat nacional i internacional

Peníscola From Stage prepara la seua quarta edició en la qual ja es poden conéixer els primers artistes confirmats que es donaran cita en la localitat castellonenca del 23 de juny al 2 de juliol.

La programació d'aquesta temporada compta amb artistes nacionals i internacionals de reconeguda trajectòria, juntament amb espectacles variats que componen un conjunt de propostes atractives per a tots els públics i en la línia eclèctica que ja és habitual en aquesta consolidada cita anual.

La ciutat del Papa Luna acollirà el rock de l'artista argentí Andrés Calamaro, un músic de referència internacional amb un enorme repertori d'èxits tant en solitari com en grups com Los Rodríguez o Los Abuelos de la Nada, en un concert que tindrà lloc el pròxim 30 de juny a la vora del Mediterrani en el recinte de Platja Sud. El de Buenos Aires, guanyador de cinc Grammy Llatins i un dels artistes més prolífics del món, s'estrena a la província de Castelló per a fer vibrar diverses generacions que li han vist evolucionar al llarg de més de 30 àlbums individuals, grupals i recopilatoris. Una cita única i obligada per als amants del rock.

Una altra de les sorpreses d'enguany és la presència en el cartell d'una de les artistes més volgudes dins del gènere flamenc espanyol, Rosario Flores, que serà l'encarregada de fer màgica la nit del 25 de juny interpretant alguns dels seus èxits més populars i demostrant la seua habilitat per a connectar amb la seua audiència i fer que la seua música arribe al cor dels assistents.

Martita de Graná, la divertida comediant granadina, repetirà la seua visita a Peníscola el dia 29 de juny després del ple absolut de 2022, en aquesta ocasió amb el seu nou monòleg carregat d'humor irreverent en el qual compartirà els seus pensaments i històries més divertides i reveladores.

Els xicotets i xicotetes de la casa també tenen el seu dia especial, i és que el 23 de juny arrancarà amb el musical infantil Tadeo Jones, un xou amb una trama emocionant i una banda sonora memorable, que els mantindrà bocabadats durant tot l'espectacle.

Enguany, la màgia serà la protagonista de la jornada del 28 de juny amb el xou de Yunke, el mag castellonenc reconegut per la seua habilitat per a realitzar trucs de màgia sorprenents. Si t'agrada l'espectacle i la sorpresa, aquest és un xou que no et pots perdre.

La millor banda tribut a Queen del món segons la revista Rolling Stone, God Save The Queen, ja han confirmat també la seua visita per al pròxim 2 de juliol en l'escenari de Peníscola From Stage. La banda, que ret homenatge a la música de la icònica banda de rock britànica Queen, està composta per músics que han treballat àrduament per a fer una interpretació precisa i emocionant de les cançons interpretades per Freddie Mercury.

A més, hi ha dues dates reservades per a les festes més esperades del festival. La Sunset PFS by entredosaguas, en la qual la música electrònica aconsegueix crear una nit amb un ambient únic, està programada per a la vetlada del 24 de juny. Per part seua, la Urban Latin PFS tindrà lloc el dissabte 1 de juliol i promet una nit en la qual els amants de la música urbana gaudiran de la música més sonada dels artistes del gènere. Prompte el festival revelarà els artistes confirmats que donaran llum a aquestes dues festes tan esperades.

Una quarta edició d'un festival consolidat

L'edició 2022 del Peníscola From Stage ja va deixar xifres que parlen de la seua consolidació a la ciutat del Papa Luna. Amb més de 12.000 assistents, el festival va arrancar amb un ple absolut amb les protagonistes d'Estirando el Chicle Live, que van aconseguir esgotar totes les entrades de taquilla i omplir el pati de butaques amb el seu xou d'humor en viu. Després d'aquest sold out va arribar el concert del pioner en el gènere del rock al nostre país, Miguel Ríos.

Després arribarien els sons urbans de la mà del cantant xilé Cris MJ i l’italoargentí Fabbio. El diumenge 26 va ser el moment de reviure els èxits de la banda de heavy metal Barón Rojo, que va oferir la seua única actuació a la província dins de la seua gira de comiat. L'últim dilluns de juny va arribar el torn de l'actuació de l'aclamat elenc internacional de Mayumana, i després d'ells el moment de la diversió per als més xicotets de la casa, amb l'artista revolució de l'animació infantil, Luli Pampín. Arribant a la recta final del Peníscola From Stage, el recinte va tornar a convertir-se en una enorme pista de ball amb l'esperada Sunset Beach Party.

Pel festival han desfilat ja artistes de talla internacional com Sara Baras, Revólver, Los Secretos, Am

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola