Notícies

Peníscola encén "La Llum del Nadal"
06 diciembre 2022

Peníscola encén "La Llum del Nadal"

  • El compte enrere ha donat pas a l'encesa de l'enllumenat, acompanyat per un espectacle pirotècnic i nadales en la plaça de Santa Maria
  • La Banda de Música ha guiat els assistents pel nou circuit il·luminat que inclou cinc punts fotogràfics i una mar de llum entre muralles

Peníscola ha inaugurat avui el seu nou enllumenat nadalenc, que ja inunda de llum la ciutadella amb més de milió i mig de llums led.

El compte enrere per a l'encesa de l'espectacular enllumenat, que ha ampliat l'estrenat l'any passat amb la victòria en el concurs de Ferrero Rocher, ha tingut lloc aquesta vesprada a les 19.00h.

Per a encendre les llums nadalenques, el consistori ha organitzat un compte enrere que ha donat pas a l'espectacle pirotècnic, a càrrec de Pirotècnia Tomás, en l'epicentre d'aquest enllumenat especial, la plaça Santa Maria. Després de l'encesa, els assistents han iniciat el recorregut de més d'un quilòmetre per la ciutat emmurallada, acompanyats de la Banda de Música, que ha amenitzat aquesta visita inaugural amb nadales i cançons tradicionals.

Gràcies a aquest nou enllumenat, es poden veure, per primera vegada, les muralles de Peníscola il·luminades, els característics balcons dels seus carrerons plens de llum, una mar de llum en la Bateria del Calvari i fins a cinc punts fotogràfics, especialment decorats, en el Baluard del Príncep, la plaça de l'Ajuntament, la mateixa plaça de Santa Maria, enfront del Parc d'Artilleria i en les escales que baixen cap a la plaça de Bous.

Andrés Martínez s'ha mostrat il·lusionat "amb la posada en valor d'aquest nou atractiu turístic, que el Nadal passat ja ens va captivar; així que enguany l'hem reforçat perquè Peníscola siga referent i destinació dels qui busquen la màgia del Nadal a través de la seua llum". Durant l'acte, l'alcalde ha estat acompanyat per la corporació municipal, la Reina i la seua Cort d'Honor, i les que van ser ambaixadores de Peníscola durant l’edició passada de "Juntos Brillamos Más", María José Medina i Ana Albiol. "Em sento molt orgullós pel que vam aconseguir i avui, un any després, complim amb fer créixer aquell somni", ha declarat Martínez.

Les activitats nadalenques continuen aquests dies amb el Mercat de Nadal i el Mercat Medieval, tots dos en la plaça de Santa Maria. El mercat nadalenc estarà obert fins al 24 de desembre, mentre que el medieval obrirà les seues portes del 29 de desembre a l'1 de gener.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola