Notícies

Peníscola inaugura amb molta participació la intensa agenda d'activitats previstes per a Halloween
31 octubre 2022

Peníscola inaugura amb molta participació la intensa agenda d'activitats previstes per a Halloween

  • La Regidoria de Cultura ha organitzat activitats orientades per als més xicotets que es completaran demà amb el Show de Pelina en la plaça de Santa Maria

L'Ajuntament de Peníscola ha donat per inaugurades avui les activitats culturals i festives amb motiu de la celebració de Tots Sants.

Amb gran expectació i molta participació, ha donat inici la primera edició d'activitats previstes per a Halloween orientades, principalment, per al públic infantil i familiar.

"Hi havia una demanda real d'aquesta mena d'activitats que hem tractat d'arrancar enguany i que, segur, reforçarem per a l'any pròxim" ha valorat l'edil de l'àrea de Cultura, Ramon Simó.

Han començat les activitats en el Centre Juvenil amb un Scape Hall Horror, titulat "Apocalipsi", a partir de les onze del matí, que ha hagut d'incloure un passe doble extraordinari vespertí a causa de la quantitat de sol·licituds per a participar.

A la Biblioteca municipal ha tingut lloc un contacontes sobre monstres tradicionals valencians, sota el títol "Espanta la por", que ha comptat també amb èxit de participació per part dels més xicotets.

Ja a la vesprada, a partir de les 17.30h, ha començat la festa de disfresses i disc-mòbil, amb Photocall de Halloween en la plaça Zaragoza.

Ja a la nit, a partir de les 21.00h, el cercavila Terrorífic amb correfoc per a acabar la jornada amb un ball en la plaça de Santa Maria.

Finalitzarà la programació demà dimarts dia 1 de novembre amb el Show de Pelina i la seua adaptació a la festivitat de Halloween, que tindrà lloc en la Plaça Santa Maria, a partir de les 12.00h.La concejalía de Cultura ha organizado actividades orientadas para los más pequeños que se completarán mañana con el Show de Pelina en la Plaza Santa María

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola