Notícies

La Casa de Andalucía de Peníscola presenta la seua Feria de Otoño
05 octubre 2022

La Casa de Andalucía de Peníscola presenta la seua Feria de Otoño

  • Els actes tindran lloc els dies 14, 15 i 16 d'octubre
  • L'entitat nomenarà el Pregoner d'aquesta edició de la Feria, Pepe López

El cap de setmana de l'equador del mes d'octubre, Peníscola acollirà la Feria de Otoño de la Casa de Andalucía, tres dies d'activitats per a celebrar la seua cultura i tradicions.

Durant els actes es presentarà, a més, el nou Pregoner de la Feria, Pepe López, "un soci molt volgut, molt involucrat amb les activitats de la Casa que, a més, forma part dels cossos de ball d’aquesta" ha explicat la vicepresidenta de l'agrupació, María Carmen Cornejo.

Durant la presentació, l'entitat ha agraït públicament a Paquita Guzmán, la fins ara Pregonera, el seu afecte i extraordinària labor de representació de l'entitat, que donarà el testimoni a Pepe en ja pocs dies.

Paquita ha agraït l'oportunitat a la Casa, amb la qual està compromesa formant part de la seua Junta, i ha felicitat el seu successor que ha manifestat que portarà el càrrec amb "orgull i honor, esperant estar a l'altura del que mereix la Casa de Andalucía i Peníscola".

L'alcalde, Andrés Martínez, ha volgut traslladar a la Casa el seu reconeixement per la implicació que tenen en la programació cultural en el municipi i ha felicitat tots dos pregoners.

El president, Juan López, ha convidat a tota la població i comarca a assistir als actes en els quals la germanor entre pobles serà la protagonista.

Programació completa

El divendres dia 14 d'octubre es procedirà a la recollida de pregoners i a l'encesa del Reial de la Fira, amb actuació de Cuerda pa Rato i disco-mòbil.

El dissabte 15, hi haurà degustació gastronòmica en el Recinte Firal amb actuacions de grups de ball de Peníscola, Tortosa, Amposta i la Sénia; i el diumenge dia 16, passeig en carreta i calessa per a visitants, així com actuació de La Zarzamora i Casa de Andalucía en el Recinte Firal.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola