Sunset Beach Party

Dissabte 2 de juliol

  • Obertura de portes: 19.00h
  • Actuació: 20.00h
  • Tots els públics. Paguen a partir de 3 anys


El 2 de juliol, el Peníscola From Stage viurà una nit especial, repleta de ritme i alegria gràcies a la Sunset Beach Party PFS, una festa dedicada a la música electrònica que comptarà amb artistes de la talla dels Suruba, Silicone Soul o Caal, a més de DJs del calibre de Chris Main, Richard Ulh, Eli G, Jorge Moliner, Samu o Paul House. Sens dubte, els amants del gènere electrònic gaudiran com mai de residents que punxen en grans sales eivissenques i que enguany es reuneixen de manera extraordinària en la localitat costanera gràcies a la gran cita festival de l'estiu.

Festa a l'aire lliure, amics, la mar Mediterrània de fons… Hi ha un pla millor? L'esperat certamen, patrocinat per l'Ajuntament de Peníscola i organitzat per BeMusic i el periòdic Mediterrani, convertirà el seu escenari en una gran pista de ball per a l'ocasió, i no serà l'única nit en què aquesta transformació siga una realitat, ja que hi ha una altra cita preparada i els detalls de la qual es donaran a conéixer en breu.

Després de diversos anys de limitacions per la pandèmia del corovinarus, l'organització vol oferir al públic nits inoblidables a un preu més econòmic que mai. En aquest sentit, l'accés a la vetlada del 2 de juliol serà a través d'una entrada per tan sols 10€.


Compra d'entrades

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola