Mayumaná

Dilluns 27 de juny

  • Obertura de portes: 21.00h
  • Actuació: 22.00h
  • Tots els públics. Paguen a partir de 3 anys


La companyia internacional més aclamada del món, Mayumana, arriben amb la seua última producció «Currents».

La companyia Mayumana compta amb un elenc internacional que és reconegut mundialment pels especialistes, atés que combina la dansa, la percussió, i els efectes electrònics i d'il·luminació d'escenari, d'una manera única en el món. El grup té una trajectòria de 24 anys d'activitat, amb més de 156.000 exhibicions i 8 milions d'espectadors en més de 20 països al voltant del món.

Mayumaná Currents va ser creat per al festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantindre els dos empresaris i inventors Thomas Alva Edison (creador del corrent continu) i Nikola Tesla (corrent altern, que s'utilitza fins avui). D'acord amb aqueixa temàtica el grup inclou sons electrònics sumats a la percussió que realcen l'espectacle.

Basat en aquella «Batalla dels Corrents» de finals del segle XIX, en l'escenari es presenta a pura dansa i percussió un vertader viatge de dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Preu des de 30 euros

Compra d'entrades

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola