Urban Beach Party

Dissabte 25 de juny

  • Obertura de portes: 19.00h
  • Actuació: 19.00h
  • Tots els públics. Paguen a partir de 3 anys


La música urbana serà la protagonista de la nit del 25 de juny, amb l'artista internacional Cris MJ juntament amb Fabbio, i varis Djs que convertiran el recinte en una gran pista de ball

El festival reservava la data del 25 de juny per a celebrar una gran festa caracteritzada pel gènere urbà. La Urban Beach Party estarà capitanejada per Cris MJ, l'artista que ha aconseguit posar la seua cançó “Una noche en Medellín” en el més alt de les llistes internacionals. El cantant urbà d'origen xilé, ha llançat diversos senzills i ha col·laborat amb altres exponents de la música urbana xilena i llatinoamericana.

Un altre dels confirmats per a la Urban Beach és Fabbio, artista i model italoargentí que va començar el seu projecte musical el 2020 i ha acumulat en menys de dos anys més de 45 milions de streams en Spotify. Fabbio ha col·laborat amb artistes internacionals com Zzoilo i Omar Montes, amb el qual va aconseguir un èxit amb «Diablita Remix», un dels temes més escoltats en Spotify. El pròxim 25 de juny l'artista sorprendrà a Peníscola amb el seu “Diablita Tour”, la gira on cantarà tots els seus èxits en directe.

A més, la festa urbana comptarà amb artistes residents de la sala Ébano, com són Dj Lens, Pol Nolla, Marc Sorolla o Xavi Reverté que aconseguiran que acabem la nit ballant al costat de Platja Sud. A més, el festival prepara una post-party amb els protagonistes de la nit a la sala Ébano, convertint la nit de la Urban Beach en una vetlada repleta de sorpreses que prompte l'organització anirà revelant.

El preu d'accés a la jornada Urbana està dedicada principalment al públic jove, per això l'organització proposa uns preus accessibles i populars oferint una promoció inicial de 8 euros als 300 primers compradors, per a després optar a una entrada anticipada de 12 euros.

Preu des de 8 euros

Compra d'entrades

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola