Notícies

Els centres educatius, amb la Setmana de la Dona a Peníscola
14 marzo 2022

Els centres educatius, amb la Setmana de la Dona a Peníscola

  • María Jesús Albiol: "La participació en les activitats que, any rere any, compten amb major seguiment, ha sigut molt positiva; molt especialment les que acullen els centres educatius, molt implicats en la incorporació d’aquestesen les seues activitats anuals, a les direccions de les quals vull agrair i felicitar la tasca de col·laboració amb l'àrea de Serveis Socials municipals" ha destacat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol.

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona, el dia 8 de març, la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Peníscola ha programat durant els primers dies del mes, una desena d'activitats.

Durant la setmana passada s’ha pogut visitar-se en l'IES Alfred Ayza, l'exposició fotogràfica de la Fundació Isonomia "Elles tenen la fórmula", per a commemorar l'Any Internacional de la Taula periòdica dels Elements Químics, que ret homenatge a algunes de les dones que han realitzat importants aportacions a la química.

La mateixa exposició es trasllada al CEIP Jaime Sanz, per als alumnes del col·legi.

També orientat als estudiants, concretament als alumnes de quart curs de primària, es duia a terme el dia 7 de març el taller "Sense etiquetes" de la fundació Isonomia, per a la construcció d'un futur professional sense els estereotips de gènere, amb l'objectiu de promoure la no discriminació i la reflexió per a aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes.

Entre els dies 7 i 11 de març, en horari de matí, s'ha dut a terme un taller d'alfabetització digital per a dones, amb places completes.

El dia 8 de març el Centre de la Dona Rural de Sant Mateu va oferir un taller de reflexió sobre sexualitat, salut i sexualització del cos de la dona.

El dia 9 es va programar, també per als escolars, obres de teatre per a alumnes de segon i quart de l'ESO, concretament les obres Per què a mi? i Com quedem?

I el dia 10, finalitzava la programació amb una xarrada de planificació familiar.

A més, el mateix dia 8 de març, l'àrea de Serveis Socials va fer públics els premis del Concurs de Fotografia Dones i el primer premi del qual va ser per a Yair Merlín.

"La participació en les activitats que, any rere any, compten amb major seguiment, ha sigut molt positiva; molt especialment les que acullen els centres educatius, molt implicats en la incorporació d’aquestes en les seues activitats anuals, a les direccions de les quals vull agrair i felicitar la tasca de col·laboració amb l'àrea de Serveis Socials municipals, des d'on impulsem la programació" ha destacat la regidora de l'àrea, María Jesús Albiol.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola