Notícies

L'Associació Musical Mare de Déu de l'Ermitana oferirà el dissabte un concert per a celebrar Santa Cecília
18 noviembre 2021

L'Associació Musical Mare de Déu de l'Ermitana oferirà el dissabte un concert per a celebrar Santa Cecília

La banda de música de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana ofereix el pròxim dissabte 20 de novembre, a les 12 hores, el concert per a celebrar Santa Cecília. El concert es durà a terme a l’avinguda d’Espanya amb entrada lliure fins a completar l’aforament.

El repertori que interpretarà la banda estarà compost pels pasdobles El olivo de FuentebuenaLarga Cordobesa. Sonarà també la música festera de moros i cristians amb la marxa mora Bel Al-Sahaguii una peça dedicada al cinema molt famosa, com és la banda sonora de la presentació de James Bond. La part dedicada a les suites, peces de més durada, estarà representada amb Portraits of Spaini l’obertura Alvamar Overture.

El concert també servirà per presentar els nous i les noves músics que es van incorporar a la banda de música el dissabte passat ,13 de novembre: Andrea Biosca Beltrán (clarinet), Rodrido Ayza Pangua (percussió), Aneley García Tijeras (clarinet), María Ramos Albiol (flauta travessera), Josep Marqués Guzmán (trombó de vara) i Julia Blasco Bayarri (saxo alt).

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola