Notícies

Acaba la Setmana Esportiva amb més de 1.000 participants
27 mayo 2012

Acaba la Setmana Esportiva amb més de 1.000 participants

Peníscola tanca la V Setmana Esportiva amb un cap de setmana replet d’activitats i el plat fort de la programació, la primera edició de la Triatló Sprint, organitzada conjuntament amb el Club Triatló Basiliscus.
Des del passat cap de setmana i fins avui, la Regidoria d’Esports, conjunatment amb el Consell d’Esports, integrat per les entitats i associacions esportives locals, ha ofert un calendari amb quasi trenta activitats esportives confeccionades amb una dotzena de disciplines esportives diferents.
En aquesta cinquena edició "hem integrat en la programació des dels esports d’equip, com el futbol o el bàsquet, fins a carreres populars, tennis pàdel, tornejos d’escacs, trekking o el concurs de tir al plat", explicava el regidor de l’àrea, Daniel Biosca.
Aquesta edició ha congregat més de 1.000 esportistes en les diferents proves o activitats, entre les quals destaca la participació de corredors en al III Mandarina Beach Way, una carrera de 10 km per la platja que ja és un clàssic dins del programa d’activitats, i els 300 participants de la triatló.
Aquesta prova, puntuable per la rànquing de la Comunitat Valenciana, "ha sigut una aposta decidida per promoure i donar suport a esdeveniments esportius com a atractiu turístic”, assegurava l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, que ha assistit a la prova i ha atorgat els premis als guanyadors.
La Triatló, que ha congregat centenars d’esportistes i curiosos a la Ciutat a la Mar, “ha suposat un esforç organitzatiu i de coordinació importantíssim” ha declarat el regidor que ha destacat el paper dels col·laboradors del club Basiliscus, així com la tasca de les forces de seguretat per al desenvolupament de la prova.
Martínez, a la finalització de la Setmana Esportiva ha reiterat l’agraïment a totes les entitats col·laboradores que han confeccionat, sota la coordinació de la Regidoria "un programa que ha inclòs múltiples disciplines esportives i es consolida any rere any, amb l’increment de la participació i la inclusió de noves propostes", assegurava.
La Setmana Esportiva posa de manifest, “una vegada més, l’interés de la Regidoria per fer de Peníscola una ciutat d’esport, on poder practicar diferents disciplines i activitats que promouen la vida saludable, tal i com propugna el nostre eslògan Peníscola és esport”, declarava Dani Biosca.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola