Notícies

La cala del Moro, llesta per a l'estiu
25 mayo 2012

La cala del Moro, llesta per a l'estiu

La Regidoria de Platges està coordinant les tasques de regeneració de les platges i cales del municipi, juntament amb el Servei Provincial de Costes, "que està col·laborant en el dipòsit de les arenes de dragat del port en les diferents platges del municipi que requerien d’aquesta regeneració" explicava Lupe Roig, la responsable de l’àrea al consistori.
Concretament, es tracta del primer tram de la platja Nord, comprés entre la divisió amb Benicarló i la primera agrupació hotelera de primera línia en aquest zona, de la mateixa manera, s’estan efectuant dipòsits d’arena en la platja Sud i la platja de les Vídues, contigua a aquesta.
Aquesta mateixa tasca s’ha dut a terme a la cala del Moro, la primera de les 16 cales naturals del municipi, en la qual, en els últims mesos, s’han portat no sols aquestes últimes tasques de dipòsit d’arena, sinó que s’ha reforçat el mur de contenció, al costat de la carretera, que es trobava deteriorat.
Diversos regidors han visitat la cala amb l’alcalde, que ha pogut comprova que la cala del Moro "està llesta per a l’estiu".
Les cales del municipi estan totes certificades amb les ISO 9001 i 14001 i disposen de servei de neteja.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola