Notícies

L'alcalde es reuneix amb el president de la Diputació, el secretari autonòmic de Cultura i l'Associació Amics del Papa Luna
24 mayo 2012

L'alcalde es reuneix amb el president de la Diputació, el secretari autonòmic de Cultura i l'Associació Amics del Papa Luna

La corporació provincial s’ha desplaçat aquest matí fins el castell templer pontifici de Peníscola per celebrar la cinquena Junta de Govern itinerant de la Diputació de Castelló, l’objectiu de la qual és aproximar aquest òrgan de gestió als municipis. El president de la Diputació ha aprofitat l’esdeveniment per reivindicar la icona turística de la fortalesa com "atractiu capaç d’irradiar noves oportunitats als pobles de la província, especialment als de la zona nord".
D’aquesta manera, Javier Moliner ha afirmat la voluntat de la institució provincial per liderar iniciatives que augmenten el valor d’aquesta icona turística, propietat de la Diputació, i que rep més de 250.000 visitants a l’any, així com d’altres municipis costaners i de l’interior, mitjançant sinergies entorn a la figura del papa Luna, que complemente el producte turístic.
A més, el president provincial s’ha reunit amb l’Associació d’Empresaris Turístics de Peníscola (Agretur), els quals li han traslladat diferents iniciatives per incentivar el trànsit aeri en l’aeroport, una vegada tinga els permisos per estar operatiu.
"Amb aquesta trobada s’ha obert una via de col·laboració magnífica per captar nous turistes. Són moments per focalitzar tots els recursos en allò que més producció i productivitat pot donar-nos i el camp turístic n’és una bona mostra", ha explicat Moliner.
Una de les propostes persegueix la creació de programes de viatges socials, a nivell provincial, dirigits al turisme de tercera edat del mercat espanyol per a la temporada hivernal.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola