Notícies

L'Ajuntament de Peníscola presenta el seu nou portal de comunicació amb Seu Electrònica
22 mayo 2012

L'Ajuntament de Peníscola presenta el seu nou portal de comunicació amb Seu Electrònica

Amb la nova normativa que regula l’establiment de seus electròniques, contemplada en la Llei 11/2007 del 22 de juny d’Accés Electrònic dels Ciutadans als Serveis Públics, les administracions locals disposen d’un marc jurídic que regula i reconeix el dret dels ciutadans a relacionar-se amb les administracions públiques per mitjans electrònics.
En un esforç per complir la legalitat vigent, l’Ajuntament de Peníscola ha presentat el nou portal de comunicació, www.peniscola.org, a través del qual no sols s’informarà de les activitats de l’administració, així com de les novetats i detalla en l’agenda municipal, sinó que també s’ofereix la possibilitat a l’usuari de realitzar tràmits administratius a través de la Seu Electrònica.
“En unes poques setmanes, el departament de Modernització posarà a disposició dels usuaris la majoria de tràmits que els ciutadans poden dur a terme amb l’administració local, sense sortir de casa, a través d’aquesta nova plataforma” assegurava el regidor de l’àrea en el consistori, Alfonso López, durant la presentació.
Des de consultes de dades personals del Padró o Cadastre, fins expedició d’autoliquidacions o documents, passant pel Registre Electrònic, són alguns dels exemples dels tràmits que, a través de la Seu Electrònica, qualsevol ciutadà amb DNI electrònic o certificat de l’ACCV podrà realitzar.
“Aquelles ciutadans que no tinguen aquests documents, podran tramitar-los a través del Servei d’Atenció Ciutadana, acreditat per l’ACCV per expedir els cerificats” aclaria la tècnica del departament, Manuela Fernández, que ha explicat que a través de la Seu Electrònica, els ciutadans, sense necessitat de certificat, trobaran el Perfil del Contractant, l’Oferta Pública d’Ocupació, el Tauler d’Anuncis i informació sobre tots els tràmits de l’Ajuntament.
L’alcalde, Andrés Martínez, ha volgut felicitar el departament durant la presentació i posada en marxa d’aquest nou portal, “per obrir l’Ajuntament de Peníscola als ciutadans les 24 hores del dia”.
L’Ajuntament de Peníscola disposa de web des de 1997 i “ha apostat per la modernització de forma constant i contundent” assegurava l’alcalde, que ha recordat les diferents actuacions dutes a terme des del consistori, inscrites en els programes de l’Ajuntament a prop del ciutadà, en els que s’inclou la creació del SAC o de la Unitat Mòbil.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola