Notícies

Tot a punt per al I Triatló Basiliscus Peníscola
21 mayo 2012

Tot a punt per al I Triatló Basiliscus Peníscola

Aquest matí s’han ultimat els detalla d’organització, trànsit i seguretat en una reunió tècnica entre responsables de l’Ajuntament, el Club Triatló Basiliscus, de la Guàrdia Civil, la Policia Local i SAEPLA.
El I Triatló Basiliscus Peníscola ja compta amb més de 200 participants a falta de dos dies per al tancament de les inscripcions, que poden assolir les 300. La xifra d’assistents a la prova podria pujar a més de 1.000, segons l’organització, incloent-hi familiars, acompanyants dels corredors i públic.
El volum de participants actual compleix amb les expectatives del club i l’Ajuntament i suposarà la posada en marxa d’un gran desplegament de mitjans materials i humans, que s’han detallat en la reunió d’avui. S’hi han tingut en compte les necessitats i la seguretat dels atletes, dels seus acompanyants i dels espectadors de la prova, així com dels veïns dels carrers per on transcorre la prova.
El diumenge 27, entre les 6.00 h i les 13.00 h, estarà prohibit l’estacionament i la circulació de vehicles per tot el nucli antic de Peníscola, l’Av. de la Mar i l’Av. d’Akra Leuke. Totes les zones afectades se senyalitzaran amb antelació i el mateix dia de la prova hi haurà tanques, senyalització complementària i personal de l’organització, juntament amb agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil. “El nostre objectiu és coordinar tots els esforços perquè els veïns i visitants vegen la mobilitat el menys afectada possible per la prova i en sol·licitem la col·laboració per a l’èxit del triatló”, segons comentava el regidor de l’àrea de Governació, Alfonso López.
Aquest acte s’emmarca dins de la V Setmana Esportiva que organitza l’Ajuntament de Peníscola, “un conjunt d’activitats esportives, de diferents disciplines, a la qual hem sumat en aquesta edició la nova prova que esperem que siga un èxit de participació” declarava el regidor de l’àrea d’Esports, Dani Biosca.
El triatló comptarà amb una activitat complementària a la qual estan invitats tots els espectadors i participants que ho desitgen, les Primeres 12 Hores de Tresc Ciutat de Peníscola. El circuit transcorre prop del que ocuparà el triatló i es pot realitzar a l’hora que es vulga, durant o després de la prova.

Més informació i contacte:

Al web del club http://www.triatlobasiliscus.com/
Correu i tel.  : triatlobasiliscus@gmail.com; 617 011 788 (president del club, Víctor Cheto)

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola