Notícies

Arrenca la V Setmana Esportiva
21 mayo 2012

Arrenca la V Setmana Esportiva

Peníscola celebra la seua V Setmana Esportiva des d’aquest cap de setmana i fins al 27 de maig, organitzada per la Regidoria d’Esports, conjuntament amb el Consell d’Esports, integrat per les entitats i les associacions esportives locals.
En aquesta cinquena edició, "aquesta setmana esportiva ofereix un total de 28 propostes que van des dels esports d’equip, com el futbol o el bàsquet, fins a carreres populars, tennis pàdel, tornejos d’escacs o el concurs de tir al plat", explicava el regidor de l’àrea, Daniel Biosca.
Aquest cap de setmana ha destacat l’alta participació en la III Mandarina Beach Way, una carrera de 10 km per la platja que ja és un clàssic dins del programa d’activitats.
El concurs de tir al plat i els concursos de pesca, també infantil, han completat el quadre d’activitats del cap de setmana, que continuaran al llarg dels pròxims set dies.
A més, aquesta cinquena Setmana Esportiva compta amb la Triatló Sprint, una prova puntuable per al rànquing de la Comunitat Valenciana, "una aposta decidida per promoure i donar suport als esdeveniments esportius com atractiu turístic" assegurava l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, que ha destacat el seu agraïment a totes les entitats col·laboradores que han confeccionat, sota la coordinació de la Regidoria "un programa que inclou múltiples disciplines esportives i es consolida any rere any amb l’increment de la participació i la inclusió de noves propostes que atrauran els amants de l’esport a la nostra ciutat aquests dies", assegurava.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola