Notícies

Dia del Bàsquet Club Peníscola
19 mayo 2012

Dia del Bàsquet Club Peníscola

El dia va tindre, des de primera hora, un torneig quadrangular de prebenjamins i un minitorneig d’alevins.

A continuació es va disputar un partit de bàsquet adaptat, amb jugadors en cadira de rodes i, seguidament, un dinar de germanor.

Durant la vesprada, més bàsquet, amb la jornada de lliga local de 3x3.

L’alcalde, Andrés Martínez, que va assistir a la jornada ha felicitat als responsables del Club i de la Regidoria d’Esports "per la tasca que estan duent a terme amb el bàsquet base, amb esforç, dedicació i hores, estan aconseguint generar afició, sumar xiquets i xiquetes al projecte que, estic convençut, cada any anirà a més".

Durant aquesta temporada, el Club ha tingut un equip de prebenjamí que ha participat en les trobades escolars de bàsquet del nord de la província de Castelló i el sud de la província de Tarragona, a més, els equips de benjamins, d’alevins i d’infantils han competit en la lliga escolar de bàsquet de Castelló Nord.

A més d’aquesta tasca amb l’escola de bàsquet, el club ha tingut dos equips sènior en categories de preferent i segona zonal.

"Peníscola avui ofereix als nostres petits i jóvens una oferta variada d’opcions amb equips competitius en diferents categories i una oferta formativa de qualitat" assegurava el regidor de l’àrea en el consistori, Dani Biosca, que ha volgut recordar també el "bon funcionament de la lliga local, en la qual han participat 8 equips amateurs, una bona forma d’apostar també per l’esport", concloïa.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola