Notícies

Apostant per l'Esport
19 mayo 2012

Apostant per l'Esport

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola continua firmant convenis per subvencionar l’activitat de les diferents entitats esportives locals.
En aquesta última convocatòria, l’alcalde ha procedit a la firma de convenis amb la Penya Barcelonista Ciutat de Peníscola, amb el seu president, Jordi Sanz; el Club de Caça La Gaviota, amb el president, Juan José Roca i amb Dani Anglés com a esportista d’alt rendiment becat.
Enguany també han firmat convenis amb l’Ajuntament el Centre Excursionista Serra d'Irta, el Club Bàsquet Peníscola, el Futbol Sala Peníscola, la Societat de Pesca Esportiva i Diana Stomlega, tenista d’alt rendiment, també becada per l’administració local.
En els pròxims dies, la Regidoria acabarà la firma de convenis amb la firma del Club de Futbol ACD Peníscola, que se sumarà al grup d’entitats amb conveni.
L’alcalde, Andrés Martínez, que ha firmat cadascun dels convenis, ha recordat "l’esforç que fa l’Ajuntament per seguir donant suport a les associacions esportives en moments complicats per a la nostra economia" al·legant "la importància de la promoció de l’esport, tant d’elit com de base des de l’administració pública".
L’Ajuntament ha previst una inversió total per a aquest tipus de convenis en aquesta anualitat de 40.000€.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola