Notícies

Premsa mexicana a Peníscola
17 mayo 2012

Premsa mexicana a Peníscola

Dues periodistes mexicanes estan visitant la província de Castelló els dies 16 i 17 de maig dins d’un viatge de coneixement de la destinació, que estan duent a terme per tota la Comunitat.
Les dues periodistes, després de visitar Onda i Morella, han arribat avui a Peníscola, on han conegut el nucli antic i el castell templer pontifici del papa Luna.
El viatge, propiciat per l’Oficina de Turisme d’Espanya a Mèxic, i coordinat per la Conselleria de Turisme, està programat perquè les periodistes coneguen els millors exemples d’arquitectura defensiva de la Comunitat.
Les dues periodistes són editores de les millors revistes de viatges del país americà i van adreçades al segment de luxe i professionals que destinen part de les seues vacances a viatjar a destinacions europees.
"Els ha captivat la singularitat de l’últim castell templer construït a Europa, així com la seua característica de seu pontifícia, exclusiva d’Avinyó, Roma i Peníscola" assegurava el regidor de Turisme en el consistori peniscolà, Rafael Suescun, durant la visita de les periodistes, que s’han interessat molt especialment en la Tisana del Papa Luna, un "producte singular i autèntic".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola