Notícies

L'Ajuntament col·labora amb la digitalització de la històrica Revista Peníscola
26 enero 2021

L'Ajuntament col·labora amb la digitalització de la històrica Revista Peníscola

  • Des de l'àrea de Cultura s'està realitzant un índex d'articles per a poder consultar els més de 203 números de la revista, amb major facilitat.

La Revista Peníscola ha complit aquest any 50 anys de publicacions, aquest esdeveniment ha valgut l'edició d'una publicació especial en la qual l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de Peníscola ha col·laborat.
A més, aquest mateix mes de gener, el personal de la Regidoria, concretament l'equip de la Biblioteca municipal, està duent a terme els treballs de digitalització de cadascun dels 203 números de la revista, indexant articles per a poder realitzar consultes amb major comoditat i rapidesa.
"L'actual situació pandèmica manté les portes de la Biblioteca municipal tancades, així que hem decidit aprofitar aquestes setmanes per a fer tasques d'arxiu i digitalització, com és el cas de la Revista Peníscola" ha explicat el regidor de l'àrea, Ramón Simó.
"És una publicació que tots els peniscolans reconeixem i apreciem molt, forma part de la nostra història cultural i hi ha moltíssims treballs interessantíssims sobre el nostre patrimoni, cosa que volem posar en valor també amb aquesta col·laboració des del servei de Cultura de l'Ajuntament" ha explicat Simó.
Així mateix, ha comunicat que des de la Regidoria s'estan programant, per als pròxims dies, diversos treballs de digitalització de material disponible en l'arxiu municipal.



Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola