Notícies

L'Ajuntament de Peníscola entrega 1500 cistelles de Nadal als més majors
16 diciembre 2020

L'Ajuntament de Peníscola entrega 1500 cistelles de Nadal als més majors

  • La iniciativa s'ha posat en marxa a inicis d'aquesta setmana i el lliurament finalitzarà aquest divendres, per a majors de 65 anys
  • El personal contractat amb el finançament de LABORA per a garantir l'acompliment de les mesures de seguretat anti Covid19 és l'encarregat de realitzar el lliurament, organitzar les cues a l'aire lliure mantenint les distàncies de seguretat, així com garantir l'ús de màscares
  • Andrés Martínez: "no hem volgut renunciar a tindre aquest detall en aquestes festes amb els més majors, un col·lectiu que ha patit molt durament les conseqüències de la pandèmia i que està vivint-la, en molts casos, en soledat"

L'àrea de Festes de l'Ajuntament de Peníscola ha convocat els jubilats de la població al llarg d'aquesta setmana per a rebre un lot nadalenc de dolços típics.
Aquesta iniciativa, instaurada en el municipi des de fa ja diversos anys, "pretén agrair la tasca dels més majors i la seua contribució a la societat" ha explicat l'edil de l'àrea de Festes, Ramon Simó.
Enguany, aquesta iniciativa "cobra més sentit que mai" ha valorat el mateix alcalde, Andrés Martínez, perquè "no hem volgut renunciar a tindre aquest detall en aquestes festes amb els més majors, un col·lectiu que ha patit molt durament les conseqüències de la pandèmia i que està vivint-la, en molts casos, en soledat".
Ahir va ser el primer dia de repartiment d'aquestes cistelles nadalenques, però els jubilats de la població podran rebre-les fins al divendres d'aquesta setmana.
En total, la Regidoria preveu repartir 1500 lots nadalencs entre els més majors, "l'acolliment ha sigut enguany encara més emocionant, hem rebut molts missatges d'agraïment i reconeixement i tan sols el primer dia es van repartir més d'un terç del total de cistelles" ha explicat.
El personal contractat amb el finançament de la Generalitat Valenciana, a través del LABORA, és l'encarregat de realitzar el lliurament, organitzar les cues a l'aire lliure mantenint les distàncies de seguretat, així com garantir l'ús de màscares per a assegurar l'acompliment de les mesures de seguretat anti Covid19.  
En aquest sentit, Simó ha sol·licitat als beneficiaris del servei que continuen complint amb les distàncies de seguretat i acudint de manera escalonada fins al divendres a recollir la seua cistella nadalenca.

 

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola