Notícies

Ja a la venda les entrades per a l'actuació d'Ara Malikian en Peñíscola From Stage
19 febrero 2020

Ja a la venda les entrades per a l'actuació d'Ara Malikian en Peñíscola From Stage

  • L’artista arriba a Peníscola el 8 de juliol de 2020

Peníscola From Stage obre la venda de localitats per a l’actuació del violinista Ara Malikian, que arriba a la segona edició del cicle en la ciutat del Papa Luna el 8 de juliol. Des d’aquest dimecres, 19 de febrer, ja es troben a la venda les localitats per a un espectacle que suposarà la segona etapa del cicle d’aquest 2020, que se celebrarà del 7 al 12 de juliol. Les entrades surten a la venda en el portal oficial www.entradascastellon.com. L’actuació començarà a les 22h, amb obertura de portes a les 21h.

Després de les actuacions confirmades del mateix violinista libanés, d’Andrés i de  Los Vivancos, en les pròximes dates s’aniran desvetlant nous artistes confirmats i s’obrirà la venda d’entrades de més actuacions, per a un festival que celebra enguany la segona edició, i que promet emocions intenses en estils per a tots esl públics i gustos.


Una carrera prolífica
El violinista Ara Malikian, que no poder oferir el seu concert el 2019 per un problema de salut, ha posat tot de la seua part per no faltar a la cita amb Peñíscola From Stage en aquesta segona edició.
Ara Malikian va nàixer el 1968 en el si d’una família armènia. Es va iniciar en el violí molt menut, de la mà de son pare. El seu talent va ser reconegut molt prompte, malgrat de les difícils circumstàncies que la guerra civil libanesa el va obligar a viure, ja que el va forçar, fins i tot, a estudiar durant llargs períodes en els refugis antiaeris.

Va donar el seu primer concert important amb 12 anys i als 14, el director d’orquestra Hans Herbert-Jöris el va escoltar i va aconseguir per a ell una beca del Govern alemanys per cursar estudis en la Hochschule für Musik und Theater Hannover. Amb 15 anys va ser l’alumne més jove admés en aquest prestigiós centre superior d’estudis musicals. Posteriorment, va ampliar els estudis en la Guildhall School of Music and Drama de Londres, a més de rebre lliçons d'alguns dels més prestigiosos professors del món, com Franco Gulli, Ruggiero Ricci, Ivry Gitlis, Herman Krebbers o membres de l'Alban Berg Quartet.

Ha guanyat nombrosos concursos de prestigi mundial, entre els quals són de destacar els primers premis obtinguts en els concursos internacionals Felix Mendelssohn (Berlín, 1987) i Pablo Sarasate (Pamplona, 1995) a més dels primers rebuts en concursos com Niccolo Paganini (Gènova), Zino Francescatti (Marsella), Rodolfo Lipizer (Gorizia), Juventudes Musicales (Belgrat), Rameau (Le Mans), Internacional Artist Guild (Nova York), i en la International Music Competition of Japan. El 1993 va rebre el Premi a la dedicació i l'acompliment artístic del Ministeri de Cultura d'Alemanya.

Ha tocat en les millors sales de concert del món, en més de quaranta països en els cinc continents: Nova York (Carnegie Hall), París (Salle Pleyel), Viena (Musikverein), Toronto (Ford Center), Calahorra (Teatro Ideal), Madrid (Auditorio Nacional i Teatro Real) Zurcí (Tonhalle), Londres (Barbican Centre), Cadis (Gran Teatro Falla), Puertollano (Auditorio Pedro Almodóvar), Tòkio, Estambul, Berlín, Atenes, Venècia, Los Ángeles, Taipéi, Hong Kong, Kuala Lumpur, Cuba, Bogotà, Múnich, Barcelona, Bilbao, Mèrida (Teatre romà de Mèrida), Borriana (Teatro Payá) i l'Equador (Teatro Sucre) entre altres. També ha participat en els festivals d'Aspen, Colmar, Prades, Schleswig-Holstein, Braunschweig, Sant Sebastià, Segòvia, Bergen, Freden, Metlach, Praga, Palència i Bunyol.

Com a violí solista ha sigut invitat per formacions de la talla de l'Orquestra Simfònica de Tòkio, Orquestra Simfònica de Bamberg, Zurcí Chamber Orquestra, Génova Opera Orquestra, Orquesta Sinfónica de Madrid (OSM), Sinfónica de Portugal, Orquestra de Cambra de Tubingen, Virtuosos de Moscou, Filharmònica de Belgrat, Orquestra de Cambra de Toulouse, Filharmònica d'Armènia i orquestres de la Comunidad de Madrid entre altres, sota la batuta de directors tan importants com Mariss Janssons, Peter Maag, Jesús López Cobos, Vladimir Spivakov, Miguel Ángel Gómez Martínez, Luis Antonio García Navarro, Vassili Sinaisky, Edmond de Stoutz, Gudni Emilson, Juan José Mena o Jo Ann Falleta.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola