Noticies

Peníscola es prepara per celebrar la festa del Carnaval aquest cap de setmana
13 febrero 2020

Peníscola es prepara per celebrar la festa del Carnaval aquest cap de setmana

Els carrers de Peníscola es convertiran aquest cap de setmana en l’escenari de la festa més alegre i desenfadada de l’any. Un total de 22 comparses i al voltant de 800 participants desfilaran dissabte i diumenge per oferir una cercavila acolorida i amena des del carrer d’Antonio Pascual fins al recinte de l’antic Centre d’Estudis, on es troba el tendal de festes.

Des de demà fina al diumenge, 16 de febrer, la Ciutat a la Mar acollirà les diferents activitats previstes per al Carnaval organitzades des de la Regidoria de Festes. L’inici de la festa tindrà lloc demà a la nit, amb el ball de disfresses en el tendal, per continuar dissabte amb la tradicional desfilada de comparses. El recorregut previst compta amb diversos canvis respecte als anys anteriors i discorrerà per la plaça de Sant Isidre, carrer de Blasco Ibáñez, carrer del Mestre Bayarri, plaça Constitución, avinguda d'Espanya, avinguda de la Mar, avinguda del Dr. Don Marcelino Roca i avinguda d’Akra Leuke fins arribar al Centre d’Estudis. Després de la primera desfilada tindrà lloc un ball de màscares en el tendal de festes i la programació arribarà a la fi diumenge, amb la desfilada de la vesprada i el tradicional enterrament de la sardina, precedit per la tradicional xocolatada popular.

En les desfilades participaran un total de 22 comparses formades per persones de totes les edats, entre les quals es troba la Reina i Cort d’Honor de les Festes 2019. Divendres passat es va celebrar en l’Edifici Sociocultural el tradicional sorteig per establir l’ordre de sortida de les comparses, a càrrec del regidor de Festes, Ramón Simó.

 

  • ORDRE DE LES COMPARSES:

1. Los Emojis
2. La Cigala
3. Las Happys
4. Els Festers
5. Los Superhéroes
6. Blanco y Negro mix
7. A mi me done igual
8. Apiretal Total
9. Solfamidas
10. Quin Cacao
11. No ho sabem
12. Bacalao Forever
13. La Guinda del pastel
14. 007
15. Ja estem açí
16. Reina y Corte de Honor 2019
17. Ni se sap
18. Colla Sense Freno
19. Colla La Liem
20. La Trama
21. Los Niños del After
22. Penya Almibar

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola