Un marido ideal - Otros clásicos, de Oscar Wilde

Direcció:  Juan Carlos Pérez de la Fuente - Companyia: Secuencia 3
  • Dissabte 20 de juliol
  • Hora: 22.30h
  • Lloc: Pati d’Armes del Castell
  • Entrada: 15 euros
Sinopsi

El ministre d’afers exteriors -Rober Chiltern- és un marit ideal per a la seua dona, Lady Chiltern, un polític brillant i un perfecte cavaller. Davant la resta de la societat ambdós es mostren com un matrimoni ideal i harmoniós. Aquesta harmonia es veu amenaçada quan irromp en escena la malèvola i seductora Laura Cheveley que fa xantatge a Robert, amenaçant-lo amb revelar un obscur secret del seu passat que li va permetre a ell forjar la seua admirable carrera política, la seua fortuna i el seu matrimoni.
La corrupció al primer pla. Acorralat, li demana consell al seu amic de tota la vida, Arthur Goring, conegut per tots en l’alta societat per la seua intel·ligència i pel seu vestuari: tot un dandi. I molt ambigu en la seua concepció de l’amor. Al cap i a la fi, és el transsumpte d’Oscar Wilde. Entre la política, la misèria humana, el trhiller polític i les relacions de parella es mou la comèdia, plena d’ironia i provocació.

La companyia

Fundada l’abril de 2004, SECUENCIA 3 és una empresa cultural que busca la creativitat i la qualitat en totes les fases de la producció d’un espectacle. Persegueix la captació d’espectadors a través de l’excel·lència artística. Comptem amb més de trenta produccions  d’autoria pròpia i adaptacions de l’autor Eduardo Galán, que avalen la qualitat dels espectacles centrats tant en la dramatúrgia clàssica com la contemporània.

Direcció: Juan Carlos Pérez de la Fuente
Intèrprets: Juanjo Artero, Ana Arias, Carles Francino, Candela Serrat i Ania Hernández

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola