Notícies

Presentació de "Peníscola From Stage" amb la cantant Amaia
12 julio 2019

Presentació de "Peníscola From Stage" amb la cantant Amaia

El Festival Peníscola From Stage s’estrena en gran. La cita, en la seua primera edició, arranca el 17 d’agost amb l’actuació d’Amaia, la cantant, que va passar per OT i Eurovisió i que arriba a la Ciutat a la Mar per donar-ho tot en un "concert molt especial". Ho ha dit la mateixa artista aquest matí en els Jardins del castell del Papa Luna en la presentació del Peníscola From Stage, acompañada por el director del festival, Héctor Olaria; y el alcalde de Peñíscola, Andrés Martínez, on ha recordat "la nostàlgia dels estius passats en l’apartament familiar" i ha posat l’accent en l’eclecticisme del cicle, "molt ben pensat per a tots els públics".

"És una gran il·lusió incloure Peníscola en la meua gira d’aquest estiu, on presentaré el meu nou disc, que surt el setembre, amb unes cançons fàcils d’escoltar, boniques, d’un pop clàssic 100% del de tota la vida, en el qual duc temps treballant, preparant, provant i investigant amb calma fins trobar el que ara vull fer, el que m’agrada, però que estic segura que evolucionarà en pròxims treballs", ha explicat.

"Tinc molta emoció a estrenar aquest Peníscola From Stage, a més en la seua primera edició, i hi haurà alguna sorpresa", ha dit.


VUIT JORNADES AMB NOMS PROPIS // El director del PFS, Héctor Olaria, ha destacat que el festival "es compon de vuit jornades, cadascuna amb el seu nom o noms propis", en un "model de festival més obert, com a emblema d’un altre model de cita més plural d’estils, i que dóna l’oportunitat de veure en directe uns espectacles únics a Castelló en un entorn espectacular, en la platja Sud, vora la mar".

Vuit jornades en ple agost, amb Amaia (dissabte, 17), Ara Malikian (diumenge, 18), Aitana (dimarts, 20), Sara Baras (dimecres, 21), Revólver & Los Secretos (dijous, 22), Diego El Cigala (divendres, 23), l’Electronic Beach Party From Stage, amb Miss Kittin, Edu Imbernon, Juanita Ramirez, Gameboyz i els DJ d’E2A (dissabte, 24), i el Cantajuego per tancar (diumenge, 25).

"Els artistes portaran a Peníscola els seus nous espectacles i treballs, en una aposta per presentar a Peníscola muntatges únics, des de l’estrella Amaia amb l’avanç del seu pròxim disc, al treball de Malikian, que passejarà per tota Espanya, la popular Aitana, en un gran moment, la màgia de Sara Baras, que ha triomfat en més de 4.000 escenaris de tot el món, la reunió de dues de les bandes mítics del pop espanyol dels 80, com Revólver i Los Secretos, el record a les Lágrimas Negras de Diego El Cigala, el disc més venut de la història del flamenc, o el gir de 180 graus, per al públic més jove amb DJ internacionals de primera línia vora la mar", ha presentat.

Olaria ha explicat que el dijous i el divendres previs hi haurà dos concerts gratuïts i oberts a tots en la Ciutat a la Mar.


FIDELITZAR EL TURISME

L’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez, ha remarcat la importància de la presència d’Amaia. "Aquest és el teu poble", li ha dit, assenyalant que, com la família d’Amaia, Peníscola ha aconseguit fidelitzar un turisme de qualitat i amb molta segona residència, que té en aquesta cita una oferta complementària de qualitat i amb identitat pròpia, el mateix que Peníscola, única".

"Aquest festival naix per quedar-se a Peníscola", ha avançat. I ha incidit que "hi haurà col·laboració màxima amb l’Ajuntament", en una ciutat que ja aposta per la cultura amb el Festival Internacional de Jazz, el Festival de Teatre Clàssic i el Festival de Música Antiga i Barroca. "Sumem la música del Peníscola From Stage des d’aquest 2019", ha dit.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola