El enfermo imaginario, de Molière

Direcció: Eva del Palacio - Companyia: Morboria teatro
  • Dissabte 6 de juliol
  • Hora: 22.30h
  • Lloc: Pati d'Armes del Castell
  • Entrada: 15 euros
Sinopsi

El enfermo imaginario és una comèdia ballet molt celebrada des de l’estrena, el 1673. Argán creu que està molt malalt i no pot viure sense estar envoltat de metges. Per a aconseguir tindre’n un a la seua família que el faça estalviar la ingent quantitat de diners que destina a les seues cures, medicaments i potingues, no dubta a concertar un matrimoni de convivència entre la seua filla Angélica amb el fill del doctor Diafoirus. Però Angélica ha conegut el jove Cleanto, s’hi ha enamorat perdudament i no està disposada a casar-se amb Tomás Diafoirus. Mentrestant, Belinda, la seua segona esposa, només es mou per interés i es comporta com una arpia… Toñita, la seua criada fidel, descarada, impertinent i lianta, farà tot el necessari per ajudar la seua jove senyora i salvar el senyor Argán dels metges, que el sagnen, i de la hipocresia de la seua esposa. Amb la complicitat de la germana d’Argán, Beralda, maquinaran una cerimònia hilarant i esperpèntica que transformarà el malalt en doctor.

La companyia

Morboria teatro, 34 anys d’història. Una infinitat d’espectacles i aventures i moltes ganes de seguir treballant per al públic.

Direcció: Eva del Palacio
Intèrprets: Fernando Aguado, Eva del Palacio, Virginia Sánchez, Alejandra Llorente, Eduardo Tovar, Jorge Corrales, Vicente Aguado, Trajano del Palacio, Luna Aguado, Milena Fuentes, Miguel Barón i Javier Monteagudo.

 

Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola