Notícies

Peníscola ompli d’agenda d’activitats per a Setmana Santa
05 abril 2019

Peníscola ompli d’agenda d’activitats per a Setmana Santa

  • Les previsions d’ocupació per als festius superen el 80% segons l’Agrupació Local d’Empresaris Turístics AGRETUR

La ciutat del Papa Luna prepara l’inici de la temporada turística en el municipi amb la Setmana Santa, “preludi de la campanya d’estiu” tal com ha valorat la tècnica de l’àrea de Turisme, Belén Miguel.

Des del dia 14 fins al 28 d’abril, Peníscola ofereix als visitants un conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives que complementen l’agenda litúrgica i tradicional en els dies de Pasqua.

Visites guiades de temàtica històrica, per l’entorn monumental, la visita nocturna, visites pel Parc Natural de la Serra d’Irta i la visita guiada estrella per la Peníscola de Cine són les opcions que la Regidoria proposa. A més, durant els dies festius, el consistori programa activitats d’animació infantil en el passeig marítim, amb talles i inflables per al gaudi dels més menuts.

Per als amants de la música, l’àrea de Cultura ha presentat la dissetena edició del Festival de Guitarra Hondarribia-Peníscola que, enguany, a conseqüència de les obres que es desenvolupen en el castell templer pontifici de la ciutat, tindrà lloc en el Palau de Congressos els dies 20 i 21 d’abril. Quatre concerts en què els ritmes cubans i les grans obres per a guitarra faran les delícies dels assistents. “Una proposta que, any rere any, creix en participació” ha assegurat la regidora de l’àrea, Raquel París, que ha destacat dins de la programació musical la VII Trobada de Bombos i Tabals que tindrà lloc el dia 27 d’abril en la plaça de Santa Maria.

Els actes religiosos centren la programació dels dies festius
Des de la celebració del Diumenge de Rams, passant per les processons de Dijous i Divendres Sant, així com els Via Crucis o l’emocionant processó de l’Encontre, fins a la multitudinària i popular celebració de la romeria a l’ermita de Sant Antoni, “són molts els actes litúrgics en què centenars de peniscolanes i peniscolans ens trobem per participar amb orgull de la tradició” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, que ha volgut destacar “la singular bellesa de les processons que es desenvolupen en la ciutat antiga, un marc incomparable en el qual els visitants i turistes ens acompanyen amb devoció i respecte” ha assegurat l’alcalde.

Bones expectatives per als sector turístic
Martínez ha augurat un bon inici de la temporada fent referència a les xifres que aquest matí ha facilitat l’Agrupació d’Empresaris Turístics, Agretur, que aboquen una previsió d’ocupació superior al 80% en els dies festius. "És possible que durant la nit de Divendres Sant i dissabte, l’ocupació arribe a fregar el ple en alguns establiments" ha augurat la tècnica de l’àrea, al·ludint a les reserves d’última hora en aquestes dues setmanes, tal com aprecia el mateix empresariat en les seues expectatives per a aquests dies festius.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola