Notícies

 L’Associació Musical Verge de l’Ermitana ofereix el concert de Santa Cecília
21 noviembre 2018

L’Associació Musical Verge de l’Ermitana ofereix el concert de Santa Cecília

La Banda de Música de l’Associació Musical Verge de l’Ermitana ha tancat aquest cap de setmana els actes programats per a la celebració de Santa Cecília amb el concert que tots els anys té lloc en aquestes dates.
El dissabte 17 de novembre a les 19h el Palau de Congressos de Peníscola va acollir el concert que va tindre dos parts i, en el qual es van interpretar dos pasdobles (Carrer Major i Enrique López), dos marxes festeres (Canelobre i Piratas del Caribe) i dos suites, Legend of Maracaibo i Sedona.
A més, durant la mitja part del concert es van presentar els músics que s’han incorporat enguany a les files de la Banda de Música. Elles i ells són Mariona Cerrillo Comadrán, Aarón Esteller González i Hèctor Bort Ramírez (saxo alt), Laura Núñez Perna (flauta travessera), Íngrid Hernández París (clarinet), Èlia Hernández París (trombó de vara) i Iván Martorell Martínez (percussió).
El moment més emotiu es va viure amb la imposició del pin d’argent de l’Associació a la música Isabel Simó Forner en agraïment als seus 25 anys com a música.
La celebració va continuar al restaurant El Edén on els músics, socis i amics de l’Associació van compartir taula i, a més, es va entregar als nous músics el diploma acreditatiu de la seua entrada a la Banda de Música.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola