Notícies

Peníscola presenta La Casa de Andalucía
03 octubre 2018

Peníscola presenta La Casa de Andalucía

Peníscola ha presentat aquest matí als mitjans La Casa de Andalucía, la nova entitat amb vocació de divulgació de la cultura andalusa a la localitat. El president, Juan López, ha estat envoltat per part de la Junta directiva, així com per l’alcalde de la ciutat, Andrés Martínez, i la regidora de Cultura i Participació Ciutadana, Raquel París.

En paraules del mateix president, “el nostre objectiu és donar a conéixer no només l’Andalusia de les castanyetes, sinó divulgar la cultura en totes les seues versions: la gastronomia i la idiosincràsia del poble andalús”; així, ha avançat una ambiciosa programació per al pròxim any, que inclourà jornades gastronòmiques.

Les activitats programades començaran aquest mateix dissabte, amb la presentació oficial de la Casa d’Andalusia en l’Edifici Sociocultural, a partir de les 19.30h, que arrancarà amb l’himne de la regió, a càrrec de María Ángeles Torres, així com un recital poètic sobre les 8 províncies andaluses, a més d’una mostra de música i ball regional.

López ha confirmat la participació de representants d’altres Cases d’Andalusia de municipis propers, com Benicarló, que testimonia la voluntat de treballar de forma conjunta en la comarca.

L’alcalde ha felicitat a la nova entitat i ha agraït la seua “estima, il·lusió i responsabilitat”, i ha reconegut el “privilegi” que suposa per al municipi comptar amb noves entitats “que dinamitzen i enriqueixen l’activitat cultural en el municipi”.

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola