Notícies

290 corredors participen en el 10K Nocturn de Peníscola
23 septiembre 2018

290 corredors participen en el 10K Nocturn de Peníscola

Anit els carrers de Peníscola van acollir el multitudinari i esperat 10K Nocturn, en el qual es van donar cita un total de 290 corredors i corredores, tant locals com visitants, a nivell nacional i internacional.

Aquesta quarta edició de la cursa va suposar la sisena prova puntuable del V Circuit Nocturn de Curses Populars, organitzat pel Club Esportiu Runner's Home, juntament amb la Diputació de Castelló. El punt de sortida del recorregut (de 10.000 m) va ser la Plaça de Bous, als peus del nucli antic, i els participants van tindre una hora i 40 minuts per completar la prova.

A més, aquest 10K va tindre caràcter benèfic, ja que es va destinar un euro per cada participant a l’Associació Telèfon de l’Esperança, l’activitat de la qual consisteix a donar servei de suport a les persones que es troben en situació de crisi o a millorar la salut emocional de les persones.

L’alcalde del municipi, Andrés Martínez, va ser l’encarregat de fer lliurament dels trofeus a tots els guanyadors de les diferents categories i va aprofitar per felicitar els participants. "Gràcies a l’organització per impulsar una vegada més l’estil de vida actiu i saludable entre la ciutadania amb un esdeveniment de tant d’èxit i ja consolidat. Molt orgullós puc tornar a dir que "Peníscola és Esport", va subratllar Martínez.

Per altra banda, des de l’Agrupació d’Empresaris Turístics del municipi -AGRETUR- destaquen que "els esdeveniments esportius d’aquest cap de setmana a Peníscola han propiciat que nombrosos establiments hagen penjat el cartell de complet, des del partit del Peñíscola Fútbol Sala, passant pel 10K Nocturn o el Campionat de Pesca Mar-Costa".

Volver al listado de noticias » »
Peñiscola - Sede ElectrónicaTurismo Peñiscola